Hjem      Englekort DV      Ariel mot
 Gudinneveiledning 
Brigit: 

Begynn med å ha klarhet om dine intensjoner. Hvis du er vag, vil forvirring svekke din kraft og styrke.
Vær klar som et lys i mørke om hva som er akseptabelt for deg i denne situasjonen.

Ikke misforstå: jeg vil veilede og beskytte deg.
Tenk allikevel på hvor sterkt ditt standpunkt vil føles om du står opp for deg selv, og snakker ut om dine behov og dine dypeste sannheter!

Nå er tiden inne for å komme i kontakt med din kraft, for dens hete og flammer vil tenne din lidenskap, som igjen vil drive deg frem på utallige måter.

Selv om du møter din frykt, kan du allikevel stå opp for dine idealer og din sannhet. Stå støtt uten å vakle, og vis hva du står for! Erkeengelen  Ariel mot
 
Erkeengelen Ariel:Tilleggsbudskap: 

I denne -situasjonen er du nødt til å stå fast ved det du tror på, også selv om andre er uenige.

Jeg beskytter deg mot vondt, og jeg styrer deg til å bli en lysets kriger. Når du står fast på dine overbevisninger er du et forbilde for andre.

Dette er en viktig form for åndelig lærergjerning hvor du gjennom ditt eksempel gir andre mot til å kjempe for deres prinsipper.”

Å arbeide med erkeengelen Ariel: Ariels navn betyr ” Guds Løvinne”. Hun avspeiler løvens egenskaper inkludert mot, tapperhet, fokus og elegante bevegelser.

Hvis du legger merke til bilder av løver og løvinner, er det et tegn på at Ariel er med deg. Påkall henne for å oppnå større mot og selvtillit. 


Arbeid med erkeengelen Ariel:
 
Ariels navn betyr ” Guds Løvinne”. Hun avspeiler løvens egenskaper inkludert mot, tapperhet, fokus og elegante bevegelser. 
 
Hvis du legger merke til bilder av løver og løvinner, er det et tegn på at Ariel er med deg. Påkall henne for å oppnå større mot og selvtillit.

 
 
 
 
 
 facebook comment